KH Maimoen Zubair: Rahasia Perkoro Papat

KH Maimoen Zubair: Rahasia Perkoro Papat

MusliModerat.net - Kabeh Driji iku parake Nang jempolan...Kerono Iku jempol bentuke Dewe Karo Driji papat liyane...

Wong iku kudu ngerti papat papat, tapi kudu eling perkoro siji sing dadi pokok...Paham Cong....

Sarene kudu ngerti papat -papat, sholat ugo ono lakon papat: Ngadek, Rukuk, Sujud, lan Lungguh.

Iku sing rupo lelakon, semono ugo kang rupo ucapan Yo perkoro papat: Ono Fathah, Kasroh, Dlommah lan sukun..

Urip alam donyo ugo bhutuhno perkoro papat: Banyu, Lebu, Angin, Geni.

Menungso ugo ngandung perkoro papat: Sukmo kang digowo bapak, Rogo songko Ibu, Nyowo kang ditumpangke sukmo songko ALLOH, lan ngelmu kang dititipno Pengeran kawit lahir kang den arani "Purwaning Waseso".

Dawuhe Syaikhina Maimoen Ngaji Ahadan Iki.

Dishare dari Ki Kanthongumur

Baca juga:

Apa Komentar anda?